De voordelen:

Zoveel voordelen, daar kan je niet omheen!

Snel & makkelijk

Wij maken het zo makkelijk mogelijk voor u. Geen zorgen voor het sjouwen van producten. Geen ruimte vrij maken in uw winkel.

Een winkel of productiehal is geen fotostudio. Ruimtegebrek en 'vals licht' bemoeilijken het werk van een fotograaf en zetten de kwaliteit van de foto's onder druk. Een productshoot in een studio daarentegen vraagt weer veel logistieke inspanningen; geen gesjouw met producten van en naar een fotostudio of het risico van verlies en schade. Met Pixcar bent u van die zorgen verlost. Wij rijden een volledig ingerichte fotostudio bij u voor de deur en zijn binnen 10 minuten klaar om de eerste foto's te maken. U heeft de regie zelf in handen omdat u direct mee kan kijken tijdens de fotoshoot en eventuele wijzigingen kan aangeven. We maken de foto's zoals u ze wil, wanneer en waar het u uitkomt!

Het domein van een ervaren reclamefotograaf, met moderne camera's, professioneel licht en verschillende achtergronden. Op die manier is het zo geklikt.


Voor webshop én drukwerk

Met PixCar doet u het in één keer goed. Wij maken alle foto's op hoge resolutie zodat ze ook voor eventueel drukwerk gebruikt kunnen worden. Afhankelijk van de communicatiedoelen en -middelen die u voor ogen heeft, zorgen wij voor aanlevering in het best passende formaat.

img_zoutpeper

Op locatie

Wij komen naar u toe! Met onze mobiele fotostudio kunnen wij u van dienst zijn in heel Nederland en België.

We plaatsen de fotostudio nabij uw winkel of bedrijf waar wij ter plekke de foto's maken. Onze mobiele fotostudio is voorzien van professioneel apparatuur, zodat u zeker bent van goede kwaliteit productfoto's. Tevens is het mogelijk om foto's met model, paspoppen of andere accessoires te maken. Snel en vakkundig, dat is PixCar!


foto1 foto1 foto1 foto1 foto1

Nabewerking en effecten

De foto's die we maken zijn vaak direct (zonder nabewerking) op de webshop of de website te gebruiken. Wilt u een speciale nabewerking of advies hierover dan is dat geen probleem. Wij bieden de volgende effecten en nabewerkingen:

  • Vrijstaand maken
  • Kraagmontage
  • Schaduw toevoegen
  • Kleur veranderen
  • Spiegel effect

contact ons

img_studio

Mobiele fotostudio

De eerste fotostudio op wielen!

Wij werken vanuit een mobiele fotostudio, op wielen. Dat betekend dat wij alles hebben wat je in een fotostudio kan verwachten. Professionele camera's, softboxen en flitsers, diverse etalagepoppen en verschillende achtergronden. We hebben de studio zo ingericht dat er geen vals licht binnen kan komen, zodat we de ideale omstandigheden hebben om de beste productfoto's te maken.